Η Νέα ELF BAR 600 Puffs Wegwerp Vape με 0 Nicotine





Η Νέα ELF BAR 600 Puffs Wegwerp Vape με 0 Nicotine

Η Νέα ELF BAR 600 Puffs Wegwerp Vape με 0 Nicotine

Η ηλεκτρονική φάρμα είναι ένα από over at this website τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην αγορά των ηλεκτρονικών nan συσκευών που δεν χρησιμοποιούν τσιγάρα. Η εταιρεία ELF Vape έχει προσφέρει μια νέα διαθεσιμότητα στην αγορά με την έναρξη της ELF BAR 600 http://www.elfbargr.com Puffs Wegwerp Vape με 0 Nicotine.


Η νέα ELF BAR 600 Puffs Wegwerp Vape με 0 Nicotine είναι μια θαυμάσια λύση για τους νέους καπνιζόντες που θέλουν να δοκιμάσουν την ηλεκτρονική φάρμα χωρίς να έχουν τον κίνδυνο να επιδρούν στις επιπτώσεις της νικοτίνης. helpful hints Είναι ένα μοναδικό προϊόν στα ενεργειακά κατάστηματα που δεν περιέχει καμία ποσότητα νικοτίνης, και διατίθεται με έξι διαφορετικές https://www.elfbargr.com/product/elf-bar-bc5000-disposable-5000-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%b7%ce%be%ce%b9%ce%ad%cf%82-blueberry-tobacco γεύσεις.

Η ELF BAR 600 Puffs Wegwerp Vape με 0 Nicotine έχει μια ενσωματωμένη μπαταρία ισχύος 320 mAh και οι καπνοί που παράγονται φτάνουν τα 600 puffs, οπότε μπορείτε να απολαμβάνετε το γεύση για μακρά χρονικά διαστήματα. Από την άλλη, η ELF BAR 600 Puffs Wegwerp Vape με 0 Nicotine έχει μια μέγιστη ισχύ 3,7 V και μια ισχύ εξοδου της μπαταρίας έως 10 W, έτσι ώστε να έχετε την ιδανι



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *